Guliganerna är en aktiv fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Det innebär bland annat att vi är politiskt obundna samt tar avstånd från alla former av våld och rasism. Vi är en förening med medlemmar mellan 0-92 år, bestående av både killar och tjejer, utspridda runt om i landet. Även om Guliganerna i första hand företräder Elfsborg ska alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till IF Elfsborg känna sig välkomna.

Som medlem i Guliganerna är du med och värnar om den positiva supporterkulturen, föreningsdemokrati och samhället vi lever i. Guliganerna bidrar med stämning och tifon på matcherna, organiserar och subventionera resor till bortamatcherna, arrangerar exklusiva evenemang för dig som medlem, verkar för att du som supporter får din röst hörd och bidrar till utvecklingen av Elfsborgsläktaren, oavsett om det gäller seriebiljetter, utformning eller komfort på läktaren. Vi arbetar ständigt med utvecklingen av såväl supporterkulturen som elfsborgskulturen. Vi släpper souvenirer, böcker, filmer, skivor och medlemsmagasin.
Vi har samlat in hundratusentals kronor till välgörenhet och genom projektet LikaOlika möjliggör vi för än fler av samhällets medborgare att ta del av glädjen och gemenskapen på Elfsborgsläktaren.

Ditt medlemskap i Guliganerna innefattar helt enkelt en massor av saker inom en rad olika områden. Det innebär att du står upp för föreningsdemokratin och den positiva supporterkulturen och att du som supporter får chansen att vara med och påverka och göra din röst hörd. Men framförallt innebär det att du är en del av gemenskapen och glädjen det innebär att vara Elfsborgare och Guligan. Säkra ditt medlemskap i Guliganerna redan idag!

Föreningen för alla – oavsett bakgrund

Ansvarstagande supporterkultur – vi tar ansvar för varandra

En medlem – en röst

Keep the faith – kämpa hela vägen

Positiv supporterkultur – vi tillsammans

Kulturbärare – vi är stolta över vår historia

Medlemspriser för 2023

Vuxen (född -03 eller tidigare) 150:-
Ungdom 100:-
Familjemedlemskap 350:- 
(Med familjemedlemskap avses de medlemmar inom en familj som är folkbokförda på samma adress)

Hur du betalar in medlemsavgiften 2023

1. Swish: Skicka din betalning till Swish-nummer 123 378 58 13. Skriv personnummer och adress i kommentarsfältet. Behöver ni komplettera med uppgifter eller om ni betalar familjemedlemsskap/för någon annan person, maila kompetterande uppgifter till: medlem@guliganerna.se. Det mailet behöver då innehålla namn, mobilnummer, personnummer och adress.

2. I bussen på bortaresor Guliganerna tar emot nya medlemmar på bortaresorna. Det är väldigt smart att bli medlem om man åker med oss på bortaresorna.

3. Bankgiro: 5844-3391  Ange ditt namn, adress & födelsedata. Om ni betalar flera samtidigt och inte får plats på bankgiroblanketten eller meddelandefönstret på internetbanken, skicka då ett mail till medlem@guliganerna.se och skriv de övrigas uppgifter

Medlemsförmåner 2023

Länk till Guliganernas hemsida

Kontaktperson: Emelie Hultin (ordförande Guliganerna)

Huvudpartners