Välkomna till Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna!

Köp din biljett i förköp till Elfsborgsläktaren

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via länken nedan eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar en timma innan avspark.

Ta med polarna och upplev Ståplats!

Priser Elfsborgsläktaren

Ståplats Vuxen, Elfsborgsläktaren 155 kr

Ståplats Senior 65+, Elfsborgsläktaren 105 kr

Ståplats Ungdom  t.o.m. 17 år, Elfborgsläktaren 80 kr

Matchuppladdning

Inför varje allsvensk hemmamatch anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god hamburgare, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Det enda som behövs är matchbiljett till Elfsborgsläktaren.

Psst… Ladda ned appen Gula Torget för att se aktuell meny för käk och dryck. Här sköts även samtliga beställningar.

Gula Torget

Vilken succé! Och vi förstår verkligen att Elfsborgsläktaren och Gula Torget väcker nyfikenhet för er som inte varit där.

Ända sedan supportertorget ’Gula Torget´ utanför Elfsborgsläktaren kommit fram har succén varit enorm. Varje allsvensk hemmamatch sedan restriktionerna upphävts har supportertorget myllrat av gula Elfsborgare. Här finns en stor serveringsyta under tak och här laddas det med bra stämning inför, under och efter varje allsvensk Elfsborgsmatch. Ta med polarna och upplev Ståplats!

Stöd Guligan Tifo Support

Var med och stötta Tifo-gruppen, så de kan fortsätta skapa läktarkoreografier till våra matcher. Läs mer och bidra HÄR

Guliganerna

Guliganerna är en aktiv fristående supporterförening som är öppen för alla Elfsborgare oavsett ålder, kön eller läktartillhörighet. Det innebär bland annat att vi är politiskt obundna samt tar avstånd från alla former av våld och rasism. Vi är en förening med medlemmar mellan 0-92 år, bestående av både killar och tjejer, utspridda runt om i landet. Även om Guliganerna i första hand företräder Elfsborg ska alla som vill vara med och uppleva eller bidra till en positiv läktarkultur och bra stöd till IF Elfsborg känna sig välkomna.

Läs mer och Guliganerna och bli medlem HÄR

Huvudpartners Officiella sportleverantörer