Elfsborgsgalan 2023 på Åhaga den 18 november 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / JPIX

Partneraktiviteter

Partneraktiviteter

En biljett rakt in i Sjuhärads mest intressanta nätverk

IF Elfsborg vill vara en naturlig mötesplats för företagsledare och beslutsfattare från näringslivet i regionen. Tusentals personer finns i vårt nätverk och under en säsong finns flera tillfällen att möta likasinnade, knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och göra affärer. Vad som framför allt kännetecknar vårt nätverk är den briljanta atmosfär som råder. Våra möten är alltid informella och innehåller mycket skratt och god gemenskap. Våra träffar avrundas inte sällan med en fotbollsmatch.

Kick-Off-lunch

I början av säsongen bjuds våra partners alltid in till den årliga lunchen i Borås. Förutom en god lunch i trevligt sällskap finns hela vår spelartrupp tillsammans med tränare på plats för att prata om den då stundande säsongen. En perfekt start på året!

Sponsorgolfen

Vi har många golfare i vårt nätverk och varje vår träffas vi på Borås Golfklubb för att tillsammans med några av våra spelare fajtas om vem som är mästare med boll och klubba. Vi äter en god lunch tillsammans och ägnar en härlig eftermiddag.

Europaresor

Självklart åker vi och stöttar vårt lag när de ska ut i Europa och spela. Europaresorna är fantastiska upplevelser på flera plan – den sportsliga möjligheten, att få vara med och kämpa mot riktigt bra lag på en internationell arena, det faktum att vi kan göra det med det företagsnätverk som finns runt Elfsborg som ger möjligheter som annars kan vara svåra att hitta och inte minst ha några fantastiskt trevliga dagar tillsammans som skapar minnen för livet. Tidigare år har vi tillsammans fått uppleva Island, Skottland, Danmark, Malta, Bosnien och Norge.

Storstadsresan

Varje år, i samband med match mot något av de allsvenska storlagen åker vi tillsammans med omkring 400 deltagare på vår uppskattade Storstadsresa. Vi äter en god gemensam lunch, laddar för match med tränarintervjuer och ser vårt gulsvarta lag på plats på aktuell arena. På kvällen äter vi en mycket god middag tillsammans. Hela helgen kännetecknas av många skratt och en riktigt god gemenskap.

Elfsborgsgalan på Åhaga

I november avslutar vi säsongen med vår stora festliga gala. Tillsammans med alla våra samarbetspartners, spelare och medarbetare bjuds vi på en afton med god mat, uppträdanden, underhållande intervjuer, prisutdelningar med mera. En perfekt och mycket uppskattad avslutning på säsongen.

Djurparksdagen

Varje höst öppnar Djurparken exklusivt för Dig som är samarbetspartner med IF Elfsborg. Du och dina medarbetare med familjer är hjärtligt välkomna att uppleva en händelserik dag bland vilda djur och tillsammans med våra gulsvarta fotbollsstjärnor som finns på plats för autografskrivning och prat. Varje år lockar denna folkfest fler än 10 000 besökare, vilket gör dagen till Sveriges största familjeevent.

Poollandslaget

Är det något vi har gemensamt så är det ju kärleken till fotbollen men visste du att vi har egna fotbollsstjärnor i vårt nätverk? Varje torsdagsmorgon träffas drygt 20 personer för att spela fotboll tillsammans och därefter äta en god frukost på vårt kansli. Varje sommar åker vårt Poollandslag för en uppvisningsmatch i Varberg. Förutom en rafflande fotbollsmatch har vi en härlig helg tillsammans på Stadshotellet i Varberg med god middag, underhållning och gemenskap. Vill Du vara med i vårt Poolandslag? Kontakta lagkapten Stefan Ishizaki. Både han och James Keene är självklara i vårt stolta lag.

Huvudpartners