Biljetter – frågor och svar

Var kan jag köpa biljetter till IF Elfsborgs hemmamatcher?
Svar: Det enklaste sättet att köpa biljetter är via vår biljettshop på webben http://elfsborg.ebiljett.nu eller hos vårt biljettombud ICA City Knalleland. På matchdagen säljs eventuellt kvarvarande biljetter i vårt biljetthus vid huvudentrén mot Skaraborgsvägen, det öppnar 1 timma före avspark.

Vilken ålder gäller för ungdom?
Svar: Ungdomspris gäller barn/ungdomar t o m 17 år. Barn under 7 år går gratis om de sitter i knäet på medföljande vuxen.

Jag vill köpa biljett med pensionärsrabatt (65+) – hur gör jag?
Svar:
 Våra seniorpriser gäller på samtliga läktare och sektioner. Observera att det är olika seniorpriser på sittplats Kategori 1 och 2. För köp av biljett med seniorrabatt måste legitimation kunna uppvisas på begäran vid entrén till arenan. 

På AXS kan jag köpa max 10 biljetter. Hur gör jag om jag vill köpa fler?
Svar:
 För att boka fler än 10 biljetter, kontakta IF Elfsborgs kansli på biljetter@elfsborg.se eller telefon
033 -139191

Betalning

Hur betalar jag min biljett via biljettshopen på webben?
Svar:
Få först. Betala sen, Dela upp, Dras från bankkonto, Banköverföring, Kort och Swish.
(Vi anlitar Klarnas betalningstjänster)


Hur betalar jag biljetterna om jag beställt gruppbiljetter via mail?

Svar: Efter att du beställt biljetterna via mail får du en bokningsbekräftelse med betalningsinformation. Betala sen, Dela upp, Dras från bankkonto, Banköverföring, Kort och Swish. (Vi anlitar Klarnas betalningstjänster)

Leveranssätt

Hur får jag min biljett efter att jag köpt den i biljettshopen?
Svar: 
Biljetten skickas via e-post som du skriver ut när det passar dig eller som du kan spara i din mobiltelefon. Biljetten skickas till din e-post som en PDF.

Måste jag skriva ut min biljett i färg?
Svar: Det spelar ingen roll om du skriver ut biljetten i färg- eller i svartvitt. Båda alternativen fungerar lika bra. Det som är viktigt är att du har hela PDF:en med dig som utskrift till evenemanget.

Huvudpartners