Medlem 2023

Ett medlemskap visar ditt och ert stöd för föreningen och ditt medlemskort är ett bevis på ditt engagemang både ekonomiskt och känslomässigt i IF Elfsborg.

Ditt engagemang gör skillnad och förutom vårt herrlag i Allsvenskan och damlag i division två stöttar du genom ditt medlemskap även bland annat vår elit- och breddverksamhet och det ständigt pågående arbetet i samhället.

Medlemskap gör också att du och ni kan göra rösten hörd i vår föreningsdemokrati där medlemmarna utgör hela basen. Två gånger per bjuds medlemmar in till medlems- och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt kan utveckla och påverka vår förening.

IF Elfsborg är otroligt tacksamma för varje medlem och handlingen som ett medlemskap innebär ger oss en framtidstro, där vi blir fler och starkare. Vi Tillsammans.

En medlem – en röst

IF Elfsborg bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Som medlem i IF Elfsborg bjuds du, minst två gånger per år, in till medlemsmöte och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt på årsmötet kan utveckla och påverka vår förening.

I medlemskapet ingår

Medlemsavgift 2023

Under året kommer även ditt medlemskort att laddas med diverse erbjudanden och förmåner via SportAdmin MedlemsApp. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som medlem att hålla dig uppdaterad i samband med aktiviteter och kampanjer, för att inte missa viktig information.

IF Elfsborg är såsom allmännyttig ideell förening momsbefriade enligt 4 kap 8 § i momslagen.
Var du medlem 2022?

I sådana fall har du fått en betallänk skickad till dig, där kan du betala för ditt medlemskap för 2023. Om din e-postadress inte fanns i vårt system har en avisering skickats till dig via post. Du kan även uppdatera dina uppgifter och din e-postadress HÄR

Medlemsansvarig & Kontakt
Medlemsansvarig och första kontaktperson mot er medlemmar är Alexander Siniorg. Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt medlem@elfsborg.se

 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer