Medlem 2024

Ett medlemskap visar ditt stöd för föreningen och ditt medlemskort är ett bevis på ditt engagemang både ekonomiskt och känslomässigt i IF Elfsborg.

Ditt engagemang gör skillnad och förutom vårt herrlag i Allsvenskan och damlag i division två stöttar du genom ditt medlemskap även bland annat vår elit- och breddverksamhet och det ständigt pågående arbetet i samhället.

Medlemskap gör också att du och ni kan göra rösten hörd i vår föreningsdemokrati där medlemmarna utgör hela basen. Två gånger per bjuds medlemmar in till medlems- och årsmöte där du genom din kunskap och erfarenhet via rösträtt kan utveckla och påverka vår förening.

Bli medlem

  1. Du har fått en avisering via mejl från IF Elfsborg
    följ den och betala medlemskapet.
  2. Du har inte varit medlem tidigare och inte fått något mejl från IF Elfsborg.
    Registrera ditt medlemskap genom att klicka HÄR.

    OBS: Tidigare medlem som ej fått avisering från Elfsborg, mejla medlem@elfsborg.se

Familjemedlemskap – För en familj betalar en person ett vanligt medlemskap och sedan kostar medlemskapet 100 kr per person i familjen. För att underlätta administration och undvika felaktigheter ber vi de intresserade av familjemedlemskap att maila nedan uppgifter till medlem@elfsborg.se så skickar vi ut er familjs samlade avisering till er.

I medlemskapet ingår

Medlemsavgift 2024

Under året kommer även ditt medlemskort att laddas med diverse erbjudanden och förmåner via SportAdmin MedlemsApp. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som medlem att hålla dig uppdaterad i samband med aktiviteter och kampanjer, för att inte missa viktig information.

IF Elfsborg är såsom allmännyttig ideell förening momsbefriade enligt 4 kap 8 § i momslagen.

Medlemsystem

IF Elfsborg sig av Sportadmin som medlemsystem. I vår medlemsapp hittar ledare, medlemmar och föräldrar allt som rör laget och föreningen.

LADDA NED APPEN (iOS)

LADDA NED APPEN (Android)

Unik medlemshalsduk

Nu släpper IF Elfsborg en specialdesignad medlemshalsduk endast för dig som valt att teckna medlemskap i föreningen. Halsduken går att beställa i samband med att du tecknar/förnyar ditt medlemskap.

Såhär beställer du din unika medlemshalsduk:

För att beställa halsduken gå till bokningssidan via länken här nedan. Logga sedan in övre vänstra hörnet och klicka på ”köp medlemshalsduk – befintlig medlem”.


Var du medlem 2023?

I sådana fall har du fått en betallänk skickad till dig, där kan du betala för ditt medlemskap för 2023. Om din e-postadress inte fanns i vårt system har en avisering skickats till dig via post. Du kan även uppdatera dina uppgifter och din e-postadress HÄR

Medlemsansvarig & Kontakt
Medlemsansvarig och första kontaktperson mot er medlemmar är Sissi Madius. Om du har frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på:
Telefon 033 – 13 91 91 alternativt medlem@elfsborg.se

Huvudpartners