Valberedning

Alla val vid föreningens stämmor skall förberedas av valberedningen, bland annat val av styrelseledamöter.

Den nuvarande valberedningen jobbar med kontinuitet men har som mål att vartannat år föreslå ett nytt namn till styrelsen. Röstberättigad medlem har rätt att senast 30 dagar före föreningsstämma inkomma med namnförslag till valberedningen vad gäller de val som skall ske vid stämman.

Riktlinjer för valberedningens arbete
Läs här (PDF)

___________________________________

IF Elfsborgs Valberedning

Bosse Lindell, ordförande, mail: lindell.bosse@gmail.com, Telefon: +46 706-524775

Elfsborgare sedan flytten till Borås 1975, Kinnabo sedan 1980. Tidigare marknadschef på Haléns samt vd på Svensk Distanshandel. Jobbar idag med utbildningar inom e-handel. Har ett stort sportintresse och går på nästan alla hemmamatcher samt en hel del bortamatcher.

 

Peder Ekberg

Född i Borås och Elfsborgare sedan barnsben. Spelade både fotboll och handboll under många år och är en utpräglad föreningsmänniska. Har arbetat ideellt som ledare samt suttit i flera olika styrelsefunktioner i de klubbar han varit verksam i. Grundare och ägare till företaget Silvent AB som idag levererar sina patenterade tryckluftsprodukter till 77 länder . Missar mycket sällan en Elfsborgsmatch.

 

Nadja Bengtsson 

Boråsare sedan födseln och har alltid haft stor intresse för idrott – främst friidrott, löpning, gymnastik och skidåkning. Såg min första Elfsborgsmatch i mitten av 80-talet tillsammans med min farfar. Har varit supporter i många år. Innan jag blev ledamot i styrelsen fick jag förmånen att arbeta i styrgruppen för ” Vi tillsammans”. Minns naturligtvis med stolthet SM-gulden 2006 och 2012. Nadja är VD för Sparbanksstiftelsen Sjuhärad

 

Paul Brunngård

Har sedan barnsben följt Elfsborg med stort intresse , även under sina år som utflyttad till Skåne och Göteborg. Delägare i skotillbehörsföretaget Brunngård AB på Viared. Ser Elfsborgs flesta hemmamatcher och försöker även åka på en hel del bortamatcher.

Huvudpartners