Välkommen till Familjeläktaren

På vår Familjeläktare kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop och flaggviftande hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng!

Köp din biljett i förköp till Familjeläktaren

Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via länken nedan eller något av våra ombud i Borås. Biljetthuset vid Borås Arena öppnar en timma innan avspark på matchdag.

Priser Familjeläktaren

Sittplats Vuxen, Familjeläktaren 180 kr

Sittplats barn/ungdom 7-17 år, Familjeläktaren 100 kr

Barn under 7 år går in gratis om dom sitter i vuxens knä. 

Klä dig gult

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot väl av alla Elfsborgare och finns att köpa på plats på arenan i våra souvenirbutiker. Den går givetvis också att köpa i vår webbshop som så mycket andra fina Elfsborgsprodukter.

Matchens vara

Till varje hemmamatch kommer IF Elfsborg att erbjuda ”Matchens Vara” till alla besökare. Ett unikt tillfälle att köpa en utvald Elfsborgssouvenir till ett bra arenapris. Priset gäller alltså endast på matchdag och på plats på Borås Arena. Information kring matchens vara kommer inför varje match i vårt matchprogram samt på arenan.

Käka i kiosken

I våra kiosker runt om arenan har vi som vanligt ett brett utbud av käk, dryck och gosaker. Välkomna att mätta magen eller stilla sötsuget i någon av våra kiosker.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer