Årets träningsläger är igång

Publicerad: 2024-01-27 19:23

Tidigt under lördagsmorgonen påbörjade IF Elfsborgs herrlag färden mot Portugal för två veckors träningsläger.

Samtliga resenärer samlades vid 04:00 på Borås Arena och två flygresor senare landade vi på flygplatsen i Faro. Efter en kortare bussresa nådde gänget boendet för lägret och serverades en efterlängtad lunch. Efter incheckning drog allvaret igång direkt med lägrets första träningspass.

Nu väntar middag innan det är dags att ladda upp inför lägrets första, fullspäckade heldag!

Truppen i Portugal: Isak Pettersson, Melker Uppenberg, Johan Larsson, André Boman, Gustav Henriksson, Sebastian Holmén, Buhari Ibrahim, Terry Yegbe, Niklas Hult, Ludvig Richtnér, Eggert Aron Gudmundsson, Andri Baldursson, Michael Baidoo, Jens Jakob Thomasen, Simon Hedlund, Timothy Ouma, Enzo Andrén, Ahmed Qasem, Besfort Zeneli, Noah Söderberg, Jeppe Okkels, Camil Jebara, Dion Krasniqi, Jalal Abdullai, Per Frick, Gottfrid Rapp samt målvakt Lucas Söderberg från U19-truppen.

Matcher i Portugal

Precis som förra året kommer IF Elfsborg att delta i Atlantic Cup under lägret, vilket innebär att tre matcher ska spelas. Matcherna kommer att sändas via Aftonbladet TV. Du kommer även kunna följa dem via IF Elfsborgs twitterkonto.

IF Elfsborg – Fredrikstad FK
Tisdag 30 januari 15:30
Estadio da Nora

IF Elfsborg – FC Köpenhamn
Söndag 4 februari 20:00
Estadio Algarve

IF Elfsborg – Silkeborg IF
Fredag 9 februari 12:00
Estadio Algarve

Huvudpartners