Elfsborgsgalan 2023 på Åhaga den 18 november 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / JPIX

Elfsborgsgalan 2023 – en stor succé!

Publicerad: 2023-11-20 14:20, Uppdaterad 2023-11-20 14:22

I lördags kväll var det äntligen dags för den årliga Elfsborgsgalan – och vilken kväll vi fick tillsammans på Åhaga. Med ett rekordantal deltagare och otrolig stämning kan det inte kallas annat än en stor succé!

Under kvällen samlades sponsorer, spelare, ledare, supportrar, Elfsborgsikoner och personal för att summera det gulsvarta året ledda av konferencierer Johannes Sandberg och Amanda Kjöllerström från scen.

På scenen bjöds det bland annat på prisutdelningar, tal, intervjuer samt avtackning av Johanna Kalinski Köhlquist och Linda Westberg Carlsson som varit med IF Elfsborgs damlag sedan starten. För kvällens underhållning stod coverbandet Jam Ladies och Adam Englund. Det serverades även en fantastisk trerättersmeny under tiden de traditionsenliga priserna Årets målskytt, genombrott och spelare samt Vi Tillsammans-pris under kvällen delades ut. Samtliga pristagare listas nedan.

IF Elfsborg vill även rikta ett stort tack till Åhaga, Aventi och Musiklagret som gjorde årets gala möjlig!

Konferencierens coutureklänning är skapad av designer Carolina Leontina. Kostym från Joel. För hår och smink stod Salong Karma – stort tack!

Pristagare 2023

Vi Tillsammans-priset
Torbjörn ’Tåbben’ Lindeberg

Årets målskytt
Stina Jensen / Jeppe Okkels

Årets genombrott
Vanessa Lopez / Hákon Valdimarsson

Årets spelare
Izabella Bergström / Niklas Hult

Här hittar du samtliga bilder från Elfsborgsgalan 2023

Huvudpartners Officiella sportleverantörer