Flera Elfsborgspriser på Allsvenskan Stora Pris

Publicerad: 2023-11-16 14:25

IF Elfsborg tog hem flera priser under Allsvenskans Stora Pris som gick av stapeln under tisdagen.

Allsvenskans Stora Pris är en årlig återkommande gala och hyllning av det gångna allsvenska året. I Allsvenskans Stora Pris uppmärksammas, hyllas och prisas de bästa lagen, spelarna och prestationerna från säsongen. 

Gustaf Lagerbielke, numera i skotska Celtic FC, prisades som Årets back och Hákon Valdimarsson fick pris som Årets målvakt. Jimmy Thelin utsågs till Årets tränare. I anslutning till Allsvenskans Stora Pris under en intern prisutdelning överräcktes även Domarnas pris till årets ledare. Vinnaren: Jimmy Thelin. Där fick IF Elfsborg även ta emot priset Gyllene Tårtspaden, som varje år går till den förening som under året har den bästa publikservicen på arenan och det bästa genomgående matcharrangemanget.

IF Elfsborgs vinster på Allsvenskans Stora Pris 2023

Årets målvakt: Hákon Valdimarsson
Årets back: Gustaf Lagerbielke
Årets tränare: Jimmy Thelin
Domarnas pris – Årets Ledare: Jimmy Thelin
Årets Gyllene Tårtspade: IF Elfsborg

Huvudpartners Officiella sportleverantörer