Supporterinfo – Malmö borta

Publicerad: 2023-11-08 11:35, Uppdaterad 2023-11-08 13:31

På söndag klockan 15:00 spelar IF Elfsborg säsongens sista och avgörande match mot Malmö FF på Eleda Stadion. Läs supporterinfon för viktig och praktisk information om matchbesöket.

GULIGANERNAS RESEALTERNATIV

Datum: Söndagen den 12 november
Avresa: 09.00 från parkeringen utanför Elfsborgsläktaren.
Matchstart: 15.00
Pris: 300 kr kr/vuxen, 200 kr/ungdom.
Matstopp: Nej.
Pubuppladdning: Nej.
Upphämtning ut med vägen: Ja, från Borås via Kinna (ca 9.30) och Varberg Nord (ca 10.15).
Övrigt: Medlemskrav i Guliganerna för att åka med deras supporterbussar. Medlemskap går att lösa på plats innan avresa. På denna resa görs ingen återbetalning vid avbokning. Matchbiljett ingår ej. Vid frågor om resan maila: resor@guliganerna.se

SPELPLATS: Eleda Stadion

Kapacitet: ca 22 500 (bortasupportrar 2050)

Arenaskiss: 

Hitta till Eleda Stadion
Klicka HÄR för att få vägbeskrivning.

För er som åker ner i egna bilar rekommenderar vi att parkera på Stora Coop stadion (observera att maximal tid på parkeringen är 1 timme och 30 minuter) alternativt vid köpcentret Mobilia (ca 15 min gångväg).

BILJETTER
Söndagens match är slutsåld.

BORTASEKTION
Arenaområdet öppnar kl 13.00 Entré sker endast från Stadiongatan, via allén (Entré E). Se nedan bild för instruktion.

Vi är tilldelade sektion 17, 18 och 19. Kapoplattform finns på sektion 17, 18. För de som vill ha det lite lugnare rekommenderar vi att gå uppåt på läktaren.

Bortakort prickas av i entrén.

Vänligen följ instruktionerna om var bortasupportrar ska gå för att komma in på rätt sektion på Eleda stadion, det vill säga INGÅNG E. Bortasupportrar uppmanas att följa den röda linjen markerad på kartan från Stadiongatan som leder direkt fram till sektionen för gästande lags supportrar. När matchen är slut uppmanas ni att gå samma väg tillbaka igen.

VIKTIG INFORMATION

– Väskförbud råder. Det gäller samtliga väskor med undantag för personer som av medicinska skäl har behov av en väska samt skötväskor. Dessa kommer att kontrolleras vid inpassering.

– Viktig information från SEF: Matchen kommer att brytas omgående om någon supporter väljer att lämna läkten genom att beträda innerplan. Matchen kommer att sättas i gång igen när samtliga åter befinner sig på läktaren.

– Vid en eventuell vinst eller oavgjort resultat för IF Elfsborg uppmanar vi våra supportrar till att stanna kvar på läktaren. Prisutdelning och pokalhöjning kommer då att genomföras framför vår bortasektion.

– Många ordningsvakter och värdar kommer finns på plats för att skapa trygghet till denna match.

SUPPORTERSERVICE
Emmelie Andersson SLO kommer att finnas på plats och nås på 0735180285.

Ida Nilsson evenemangsansvarig IFE kommer finnas på plats och nås på 0735180289.

Sari Järvinen kommer finnas tillgänglig som läktarvärd.

IF Elfsborg vill på förhand tacka alla Elfsborgare som reser med och stöttar laget på bortaplan. Vi vill samtidigt uppmana alla Elfsborgare att vara med och ta ansvar för en positiv supportermiljö. All eventuell skadegörelse, inklusive uppsättning av klistermärken, på bortasektionen faktureras efter matchen till IFE. 

Huvudpartners Officiella sportleverantörer