Widell tillbaka efter knäskada

Publicerad: 2023-09-18 13:56

IF Elfsborg har idag glädjen att meddela att Viktor Widell är tillbaka efter sin korsbandsskada!

Under måndagen meddelade sjukgymnast Tania Nilsson att Viktor nu har genomfört samtliga delar i rehabiliteringsprocessen och åter är i full träning och tillgänglig för matchspel.

– Jag har inte mått så här bra på länge, det är riktigt kul att vara tillbaka fullt ut, säger Viktor.

Inför säsongen 2022 flyttades Viktor upp till IF Elfsborgs A-lag under rehabperioden efter en korsbandsskada. Samma sommar skadade han på nytt sitt opererade korsband vilket innebar starten på ännu en längre rehabiliteringsperiod.

– När jag fick höra av det medicinska teamet att jag nu är helt friskförklarad var det en fantastisk känsla, menar Viktor.

Viktor reflekterar avslutningsvis både över den tuffa period han nu lämnar bakom sig, samt vad han ser framför sig.

– Jag har tagit den här tiden på fullaste allvar och fortsatt kämpa framåt även när det varit tufft. Jag har människor omkring mig här som tror på mig till hundra procent, och det är det jag tagit med mig hela tiden för att hålla disciplinen uppe. Tålamod är bland det viktigaste, så nu är det bara att leva i nuet och köra på!

Huvudpartners