Högt publiktryck mot Malmö!

Publicerad: 2023-05-16 16:56

Inför nästkommande hemmamatch mot Malmö FF den 28 maj på Borås Arena råder ett högt publiktryck! Vi har redan passerat 6000 sålda biljetter och försäljningen tickar ständigt på.

Se till att säkra din biljett nu!

Familjeläktaren

Under den senaste hemmamatchen mot Värnamo var Familjeläktaren slutsåld – och allt tyder på att vi även mot Malmö FF kommer fylla sektionen. Se till att säkra dina platser på läktaren i tid och ta del av den härliga gemenskapen med hela familjen!

Ålgårdsläktaren

Det finns i nuläget endast ett fåtal centrala sittplatsbiljetter på Ålgårdsläktaren kvar – av de två sektionerna närmast mitten är O2 helt slutsåld och det finns bara ett fåtal platser kvar på O1.

Tips! På vår aktiva sittplats Gula Hörnan, som finns på Ålgårdsläktaren strax intill Elfsborgsläktaren, finns det fortfarande en hel del platser kvar till ett väldigt bra pris. Här är platserna onumrerade och du har arenans bästa läge om du vill ha en närhet till den kokande stämningen på Elfsborgsläktaren från sittplats.

I storlogen på Ålgårdsläktaren finns det också ett antal platser kvar i dagsläget, och här kan du inta söndagsmiddagen och ladda upp innan avspark. Du kan även välja till arenans bästa platser med vadderade stolar utanför logen.

Elfsborgsläktaren

Elfsborgsläktaren har under säsongsinledningen gått från klarhet till klarhet – och mot Malmö satsar vi på att för första gången på länge fylla läktaren helt. Försäljningen har redan tagit ordentlig fart, och är du sugen på ståplats bör du säkra din biljett så snart som möjligt, för den stämningen vill du inte missa!

Huvudpartners