Evenemangsinformation – IFE – HIF

Publicerad: 2022-10-20 15:12

På söndag eftermiddag (23/10) tar IF Elfsborg emot Hammarby IF i den tjugoåttonde omgången av Allsvenskan – och säsongens näst sista hemmamatch. Här nedan finns all tänkbar publikinformation inför matchen. Vi ses på Borås Arena!

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Säkra din biljett nu via länken nedan!

Försäljningsställen av biljetter i Borås

ICA City Knalleland, Skaraborgsvägen 25, Öppettider 7-23.
Biljettförsäljningen sker i spelbutiken (förbutiken).
Willys Knalleland, Ålgårdsvägen 5-9, Öppettider 07-21.
IF Elfsborgs biljetthus på Skaraborgsvägen på matchdagen. Vi öppnar 1 timma före avspark.

Gör som flera tusen Elfsborgare

Ladda ner appen IFElfsborgLive och få de senaste nyheterna samlade på ett och samma ställe. Appen stöds av både  iOS och Android och finns för nedladdning på App Store och Google Play.

Med vår officiella app håller du dig uppdaterad kring allt som gäller IF Elfsborg. I appen kan du köpa och hantera dina biljetter, följa matcherna via liveuppdaterade resultat och ta del av videoklipp från matcherna en timme efter att dom är färdigspelade. Du hittar också videoklipp med alla mål och matchhändelser för Elfsborg i Allsvenskan sedan 2017.

Ladda ned appen här:

Kiosker

I våra kiosker runt om arenan har vi som vanligt ett brett utbud av käk, dryck och godsaker. Välkomna att mätta magen eller stilla sötsuget i någon av våra kiosker.

Gulsvart uppladdning

Innan det är dags för avspark på söndag finns det många trevliga alternativ för att ladda upp tillsammans med andra Elfsborgare. När det väl är dags att röra sig ut på arenan står Stämpla Ut än en gång för musiken som spelas inför matchen!

Uppladdning på Pitchers

Inför matchen mot Hammarby finns möjligheten att delta i gulsvart uppladdning på Pitchers inne i stan. Portarna till Pitchers gulsvarta matchuppladdning inne i stan öppnar vid lunchtid. Här samlas vi Elfsborgare för att äta och dricka gott, umgås, snacka upp matchen och senare i samlad trupp gå mot arenan.

Alla Elfsborgare som är klädda i gult eller uppvisar giltigt medlemskap får dessutom 20% rabatt på all mat hos Pitchers på matchdag!

Ladda upp på Gula Torget

Inför varje allsvensk hemmamatch anordnar supporterföreningen Guliganerna grym matchuppladdning på supportertorget ’Gula Torget’. Här samlas Elfsborgare för att ladda upp inför matchen och här njuter man av god hamburgare, något att dricka, härlig gemenskap och grym musik. Du kommer även denna match kunna avnjuta en ”GT på GT” i baren! Det enda som behövs för att vara med är matchbiljett till Elfsborgsläktaren. Inför söndagens match öppnar Gula Torget 2 timmar innan avspark – alltså klockan 13:00.

Psst… Ladda ned appen Gula Torget för att se aktuell meny för käk och dryck. Här sköts även samtliga beställningar.

Läs mer om Elfsborgsläktaren HÄR

Uppladdning för hela familjen

Inför matchen mot IFK Göteborg den 22 maj öppnade vi för första gången upp lokalen under Ålgårdsläktaren (gamla Harald Nyborg) för att bjuda in alla Elfsborgare, oavsett läktartillhörighet, till gemensam matchuppladdning. Inför hemmamatchen mot Varbergs BoIS firade vi tillsammans IF Elfsborgs 118-årsdag med tårta, vilket lockade ett stort gäng gulsvarta supportrar.

Inför söndagens match drar vi igång familjeuppladdningen klockan 13:00. Alla Elfsborgare är då välkomna att vara med på gemensam uppladdning i lokalen under Ålgårdsläktaren. Det kommer bland annat finnas möjlighet att köpa grillad korv, dryck och snacks samt få en snygg ansiktsmålning.

Klä dig gult

IF Elfsborg arbetar tillsammans med våra supportrar, Umbro och Intersport för att färga hela arenan gul. Årets replica av matchtröjan har tagits emot väl av alla Elfsborgare och finns att köpa på plats på arenan i våra souvenirbutiker. Den går givetvis också att köpa i vår webbshop som så mycket andra fina Elfsborgsprodukter.

Familjeläktaren

På vår Familjeläktare kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Till stämningen med rop och flaggviftande hejar vi tillsammans fram IF Elfsborg till tre poäng!

Pass på! Platserna på vår Familjeläktare börjar närma sig slutsålt till matchen mot Hammarby, så se till att säkra dina biljetter nu! Läs mer om vår Familjeläktare HÄR

Elfsborgsläktaren

Häng med på ståplats! Stämning, sång och fantastisk gemenskap är något som kännetecknar vår ståplatsläktare – Elfsborgsläktaren. Varmt välkomna! Läs mer om vår ståplatsläktare HÄR

Bortasupportrar

Biljetter till bortasektionen, ståplats, säljs via bortalagets kanaler.

Säkerhet & Trygghet

Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen på arenan. IF Elfsborgs arbete med trygghet, säkerhet och service utgår från föreningens värdegrund och uppförandekod som all personal samt besökare förväntas agera enligt.

Läs mer om säkerhet & trygghet HÄR

Huvudpartners Officiella sportleverantörer