9 okt – Halsdukens dag – Vi är IF Elfsborg!

Publicerad: 2022-09-22 10:55, Uppdaterad 2022-10-07 13:24

Om dryga två veckor spelar IF Elfsborg årets första oktober-match. Hösten och den kyliga luften är här, vilket innebär att det är minst sagt lägligt att bära en riktigt tidlös gulsvart accessoar – halsduken!

Halsduken är och har alltid varit en stark symbol för supporterskap och ett sätt för dig att visa din lagtillhörighet. Halsduken är ofta det sista som tas från hatthyllan och hängs runt halsen innan färden till arenan på matchdag. Den gulsvarta halsduken värmer inte bara in i hjärtat, utan är även en tydlig identitetsmarkör – och nästa hemmamatch visar vi tillsammans att vi är IF Elfsborg!

När Kalmar FF kommer till Borås Arena söndagen den 9 oktober klockan 15:00 har IF Elfsborg en uppmaning till alla gulsvarta supportrar:

Bär din halsduk, ställ dig upp och lyft den över huvudet när det är dags för inmarsch – så skapar vi en mäktig och minnesvärd gulsvart inramning!

Halsdukens dag – topp fem Elfsborgshalsdukar

Torbjörn ’Tåbben’ Lindeberg, IF Elfsborgs historiska akademi, har genom åren ackumulerat en imponerande samling på omkring 150 olika Elfsborgshalsdukar. Den första inskaffades för över 50 år sedan.

Kolla in när ’Tåbben’ visar upp sina personliga favoriter:

Säkra din halsduk!

Under hela matchveckan (3–9 oktober) kommer Elfsborgshalsdukar säljas i Intersports butik i Knalleland till ett gulsvart pangpris – för att alla ska kunna vara med och visa sina färger.

Samma pris gäller givetvis även på matchdag i våra souvenirbutiker på arenan, samt i lokalen under Ålgårdsläktaren inför match för dig som vill kitta upp på plats.

Aktiviteter innan avspark

Under matchdagen kommer det att finnas flera roliga och gulsvarta aktiviteter för alla. Bland annat ansiktsmålning, halsduksutställning, souvenirförsäljning och matchuppladdning på Gula Torget.

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena.
Du väljer själv var du vill sitta och du kan betala med kredit – betalkort, Internetbank, våra presentkort eller Swish.

Säkra din biljett nu via länken nedan!

Herr
Nästa hemmamatch, 2023-04-03 19:10
IF ElfsborgBK Häcken
Allsvenskan
Dam
Nästa hemmamatch, 2023-04-14 19:00
IF ElfsborgIK Frisco
Huvudpartners Officiella sportleverantörer