220703 Elfsborgs målvakt Hakon Valdimarsson under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Häcken och Elfsborg den 3 juli 2022 i Göteborg. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / CS0287

Hakon Valdimarsson: ”Vi kommer ge allt”

Publicerad: 2022-08-13 14:28

IFK Norrköping väntar under söndagen för IF Elfsborg hemma på Borås Arena. Hakon Valdimarsson är redo att, tillsammans med lagkamraterna, ge allt för tre poäng.
– Vi ska fokusera på oss själva, säger målvakten.

I den förra omgången ställdes laget mot Mjällby AIF på bortaplan. En match som slutade oavgjort, 1–1, efter att Michael Baidoo kvitterat i allra sista stund.

– Jag tycker att vi visar en väldigt bra karaktär. Efter några tunga resultat och dessutom ett tidigt baklängesmål kör vi på och spelar ganska bra under stora delar efter deras mål. Sedan kommer vi också ikapp i slutet. Mjällby på bortaplan är en tuff match.

Hur kändes det för egen del?

– Jo, men det kändes bra. Jag spelade mitt spel och det kändes väldigt bra att spela. En god känsla.

Nu väntar alltså hemmamatch och IFK Norrköping är laget som står som motstånd.

– Det gäller att vi fortsätter köra och att vi fortsätter göra de sakerna vi är bra. Vi ska fokusera på oss själva och spela vårt spel. Göra det så bra vi bara kan, och förhoppningsvis leder det till tre poäng.

Vad tror du väntar?

– Jag tror en väldigt tuff match. De har fått in lite nya spelare och dessutom en ny tränare. Det kommer krävas att vi spelar vårt bästa spel för att besegra dem. Tre poäng hade varit underbart. Vi kommer ge allt för att vinna.

IF Elfsborg–IFK Norrköping startar 17.30.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer