Frick & Alm på lägerbesök

Publicerad: 2022-08-11 14:11

Föreningen Brämhults IK arrangerar just nu under tre dagar ett sommarläger med 65 tjejer och killar i åldrarna 9–11 år.

Under gårdagseftermiddagen överraskade IF Elfsborgs Per Frick och Rasmus Alm lägerdeltagarna med ett besök i solskenet på Brämhults IP. Träffen inleddes med en frågestund där ungdomarna ställde massvis med frågor till Per och Rasmus. Därefter fick alla varsin signerad boll och möjlighet att ta bild med grabbarna. Per och Rasmus fick dessutom med sig varsin gåva från föreningen, som var packad i snygga gympapåsar med Brämhults logotyp på.

Alla deltagare på lägret fick även biljetter till söndagens allsvenska match mot IFK Norrköping på Borås Arena – så förhoppningsvis får vi se många glada ungdomar i publiken då från både Gånghester/Målsryd och Brämhult!

Vi önskar Brämhults IK ett fortsatt trevligt läger i värmen!

Se fler bilder från besöket nedan:

Huvudpartners Officiella sportleverantörer