Fullspäckad Elfsborgsdag för 50 barn

Publicerad: 2022-08-09 16:47, Uppdaterad 2022-08-11 13:50

Under dagen har vi haft besök av Gånghester/Målsryd. Föreningen anordnar under veckan ett sommarläger för tjejer och killar i åldrarna 8–10 år, med hela 52 deltagare.

Den fullspäckade dagen, som var en riktig Elfsborgsdag, inleddes med att spelare från IF Elfsborgs damlag besökte lägret och deltog på förmiddagsträningen. Efter lunch blev deltagarna upphämtade av Elfsborgsbussen och körda till Borås Arena för att genomföra ett träningspass på Ryavallen tillsammans med IF Elfsborgs målvaktstränare Linus Eriksson.

Innan träningen drog igång började samlingen med en frågestund där ungdomarna fick ställa frågor till Niklas Hult och Sebastian Holmén som kom på besök och även delade ut varsin signerad boll till alla deltagare. Sommarlägret avslutas på torsdag, men på söndag återförenas deltagarna för att gå på allsvensk match på Borås Arena när IF Elfsborg tar emot IFK Norrköping.

Fram till dess önskar vi GSK/MIF en lyckad fortsättning på resten av sommarlägret!

Se fler bilder från dagen nedan:

Huvudpartners Officiella sportleverantörer