Sparbanken Sjuhärad segrade på nytt i IF Elfsborgs padelturnering

Publicerad: 2022-06-03 09:31

I veckan gick IF Elfsborgs padelturnering av stapeln. En rad representanter från flera av våra partners njöt av härlig stämning och tävlade om fin-fina priser – även denna turnering stod Sparbanken Sjuhärad som segrare.

Sparbanken Sjuhärad, representerade av Johan Karlsson och Fredrik Ekvall tog hem första priset för tredje året i rad. I finalen besegrade de återigen Ellos med Mathias Parkhagen och Fredrik Andén. På delad tredjeplats kom Järngrinden med Daniel Lövgren och Martin Fritzell samt Borås Bil med spelarna Alexander Elmström och Steffen Paulsson. Steffen var tvungen att avvika när laget hade nått kvartsfinal, varför IF Elfsborgs James Keene hoppade in som ersättare.

Stort tack till övriga lag som deltog tappert. BDO Revisor Borås, Beyond Communication, Blåkläder, C Land Logistics, Convini, Direct Larm, Linus&Co, Peab, SGA Conveyor System, Skyltproduktion, Ventab, Assemblin, Bengt Dahlgren, ERA Garnisonen, MacForum, Länsförsäkringar.

Vi riktar även tack till Borås Padelklubb (f.d. Padelzone Borås) för att vi fick vara i era fina lokaler och för att ni tog hand om oss väl. Vi vill även tacka Convini som bjöd på kaffe och godsaker, samt de företag som bidragit med fina priser; MacForum, Beijer Bygg, Rehabenheten Amicus, Eton, Åsbogatan 1, STC, Bregmos, Borås Padelklubb samt Convini.

Bildspel från turneringen

Huvudpartners Officiella sportleverantörer