Riksbyggen – en av dagens matchvärdar

Publicerad: 2022-05-22 10:22

Till dagens match är Riksbyggen en av matchvärdarna

Vår gemensamma verklighet

Gemensamt för oss och IF Elfsborg är att vi hittar de smartaste, mest effektiva och hållbara lösningarna. På plan, och hemmaplan.

Vår styrka ligger i våra genomtänkta planlösningar i nybyggnation, i kombination med det rådgivande och taktiska elementet, som energioptimering – att springa smart på plan. Vi väljer rätt ytor och tar hänsyn till alla vinklar, säkra kort eller nya idéer, här får allt plats.

Beroende på din utgångspunkt prioriterar vi för att boendet ska bli så smart, effektivt och hållbart som möjligt. För hemmet ska vara en plats att mötas, leva och lyckas på, för att skapa rum för hela livet.

I ett Riksbyggenhus lever du tryggt och enkelt. Vi utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen du bor och arbetar i, med fokus på en hållbar framtid.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer