220509 Publik under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Elfsborg och Djurgården den 9 maj 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / COP 112 / JJ0184

Stort tack för ert stöd på plats

Publicerad: 2022-05-10 14:29

Närmare 8000 såg IF Elfsborg – Djurgårdens IF under måndagskvällen. IF Elfsborg vill säga stort tack till er alla som var med och bidrog till en fantastisk stämning. Nu blickar vi mot nästa hemmamatch som spelas den 22 maj mot IFK Göteborg.

Familjeläktaren slutsåld igen

För andra matchen i år såldes biljetterna till vår Familjeläktare slut – något vi tycker är oerhört roligt. På vår Familjeläktare kan du ta med hela familjen på Elfsborgsmatch till ett bra pris och på de bästa av arenans sittplatser. Läs mer om Familjeläktaren och köp biljetter till nästa match HÄR.

Ny publiksuccé på Elfsborgsläktaren

Ingen kan väl ha missat stämningen, uppladdningen och gemenskapen på Elfsborgsläktaren och supportertorget Gula Torget. På måndagens kvällsmatch mot Djurgården hade ca 1400 Elfsborgare köpt biljett till vår ståplatsläktare. Detta bidrog i allra högsta grad till den stämning vi upplevde på arenan igår. Läs mer om Elfsborgsläktaren och Gula torget HÄR.

Högt publiktryck till nästa hemmamatch

I skrivande stund har 7000 biljetter sålts till nästa hemmamatch den 22 maj. Då tar vi emot IFK Göteborg här på arenan. Som vanligt uppmanar vi alltid Elfsborgare att köpa sina biljetter i förköp. Du köper med fördel biljett online via länken nedan eller något av våra ombud i Borås.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer