Succén fortsätter på Elfsborgsläktaren

Publicerad: 2022-04-15 12:21

Under hemmapremiären mot Mjällby AIF befann sig över 1000 gulsvarta supportrar på Elfsborgsläktaren och bidrog med sång och härlig stämning till hela arenan. Festen börjar dock inte på läktaren – utan på Gula Torget.

Gula Torget kallas vårt supportertorg som du hittar bakom Elfsborgsläktaren, och det invigdes i samband med hemmamatchen mot BK Häcken i september 2021. Sedan starten har Gula Torget, drivet av vår supporterförening Guliganerna, lockat mängder av Elfsborgare till att umgås och njuta av god mat och dryck inför IF Elfsborgs hemmamatcher. Gula Torget syftar till att vara just en samlingsplats för Elfsborgare – och allt du behöver för att vara med är en matchbiljett till Elfsborgsläktaren.

Köp din biljett till Elfsborgsläktaren och ta del av den fantastiska stämningen och gemenskapen HÄR

Inför matchen mot Värnamo på söndag slår Gula Torget upp portarna klockan 15:30. Trevligt umgänge och härlig stämning är en garanti!

”Vi kommer bland annat ha en utlottning av alla priser vi fått in för kampanjen Framtid. Det kommer bli sol, vi kommer sitta gött, njuta av skön musik och härligt sällskap helt enkelt”, säger Emelie Hultin, ordförande Guliganerna.

Guliganerna har dessutom passerat otroliga 800 medlemmar, och innan avspark i premiärmatchen bjöds det på ett mäktigt Tifo på Elfsborgsläktaren som Guliganerna lagt ned mycket tid och hårt arbete på att ta fram.

”Vi har haft en helt ny Tifo-grupp som aldrig tidigare gjort något liknande – att lyckas så bra på Elfsborgsläktaren som de gjorde var helt fantastiskt. Gruppen består bland annat av både killar och tjejer från 12–13 år. Vissa av dem har aldrig träffat varandra, och många har åkt väldigt långt för att vara med och lägga ner mycket tid på att få detta att hända. Det är otroligt kul att se!”, säger Emelie Hultin.

Du kan läsa mer om Elfsborgsläktaren, Gula Torget och Guliganerna här.

Huvudpartners