Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson under Kickofflunchen med det allsvenska fotbollslaget Elfsborg den 31 mars 2022 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / IF ELFSBORG / Cop 112

Allsvenska kickofflunchen 2022

Publicerad: 2022-04-01 10:55, Uppdaterad 2022-04-01 11:03

Den Allsvenska hemmapremiären börjar närma sig och ett säkert tecken för det, är den årliga och traditionella Allsvenska kickoff-lunchen. Efter två år av pandemi kunde i år föreningens alla viktiga partners, ledare, spelare och personal återigen samlas på Åhaga för en gedigen uppladdning inför den allsvenska säsongen.

En inspirerande och härlig stämning var verkligen orden för dagen. Till en god lunch lyssnade vi inledningsvis till klubbchef Stefan Andreassons ord om säsongen som varit, den kommande Allsvenska säsongen och inte minst hur viktiga alla partners är för föreningen.

Manager Jimmy Thelin välkomnades senare på scenen och intervjuades om kommande Allsvenska säsongen, truppbygget och om förutsättningarna inför året.

Lagom till kaffet följde intervjuer med James Keene och Stefan Ishizaki som numera håller till på marknadssidan på sportkontoret. Därefter följde intervjuer med Johan Larsson, Per Frick, Jacob Ondrejka och Simon Strand. Många skratt och en väldigt hjärtlig stämning när de allsvenska profilerna bjöd på sig själva.

En traditionell Allsvensk kickoff-lunch är lika viktig som en bra start på allsvenskan.

Nu kör vi – vi ses på arenan!

Huvudpartners Officiella sportleverantörer