Lyckad Elfsborgskväll och matchtröjelansering

Publicerad: 2022-03-21 14:17, Uppdaterad 2022-03-21 14:18

I fredags samlades ett gäng Elfsborgare för en trevlig kväll på The Company. Kön för att få sig en hamburgertallrik ringlade sig snabbt lång, och ett glatt sorl fyllde lokalen innan klockan hunnit slå 18:00. Till maten bjöds det på livemusik med trubadur, och det blev både fotografering och autografskrivning med några av våra herrspelare under kvällens gång.

Programmet på scen drog sedan igång och det inleddes med intervjuer med Stefan Ishizaki och James Keene för en resa tillbaka till matchtröjor de själva burit under sin tid som spelare i IF Elfsborg. Guliganernas ordförande Emelie Hultin välkomnades även upp på scen för att prata om supporterföreningens pågående framtidskampanj där snygga Elfsborgs-gympapåsar delas ut till barn som samtidigt även bjuds till matchbesök på Borås Arena genom stöd från Elfsborgare.

Efter en stunds trubadurmusik var det äntligen dags att avslöja matchtröjan 2022. När kampanjfilmen började rulla på storbildsskärmen vändes alla blickar mot scen. Filmen åtföljdes av att IF Elfsborgs Sara Jardving, Jeppe Okkels och Leo Väisänen klev upp på scen iförda den nya tröjan. Upp på scen kom även Alfred Johansson, som designat årets tröja, och berättade om arbetet och designen.

Så fort tröjan officiellt lanserats ringlade sig kön återigen snabbt lång – då till Intersports bord där de som förbokat en tröja äntligen fick prova och ta med den hem. Även den som inte redan förbokat en tröja fick möjligheten att köpa en på plats.

Innan det var dags att avsluta bjöds det även på intervju med klubbchef Stefan Andreasson, som hade en mycket trevlig nyhet till Elfsborgarna på plats. Tim Rönning välkomnades upp på scen till tonerna av supportrarnas hejaramsa och det meddelades att målvakten förlängt sitt kontrakt med IF Elfsborg över säsongen 2026 – vilket avrundade kvällen på bästa möjliga vis.

Ett stort tack till alla er som dök upp och bidrog till den trevliga stämningen!

Köp matchtröjan 2022 här

Hämtade du inte din förbokade tröja i fredags, så kan du göra det i Intersports butik i Knalleland.

Huvudpartners