15:00 – Semifinal i U21-allsvenskan

Publicerad: 2021-11-16 12:27, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Idag kl 15:00 är det dags för semifinal i U21-slutspelet. För motståndet står Landskrona BoIS på Landskrona IP.

Elfsborgs tredjeplats i serien räckte för att ta sig till SM-slutspelet i U21 Allsvenskan och efter en stark seger mot BK Häcken i kvartsfinalen förra veckan avancerade IF Elfsborg till SM-semifinal mot Landskrona.

Landskrona BoIS – IF Elfsborg
Semifinal – U21 Allsvenskan
Tisdag 16 november 15:00
Helsingborgs Dagblad sänder matchen LÄNK

Matchreferat publiceras på elfsborg.se

Följande spelare är uttagna:

Ludvig Målberg (mv), Lucas Söderberg (mv), Stefan Ceganjac, Theodor Svensson, Gustav Broman, Amer Jusic, Simon Strand, Isaac Antonsson, Filip Gustafsson, Filip Persson, Mohamed Adam, Kevin Holmén, Emmanuel Boateng, Jacob Ondrejka, Besfort Zeneli, Isaac Kouame, Noah Söderberg, Theo Lind.

Huvudpartners Officiella sportleverantörer