Målfest när Åtvidaberg besegrades

Publicerad: 2021-11-13 16:43, Uppdaterad 2022-03-07 16:42

Tabelljumbon Åtvidaberg blev en rejäl munsbit för Elfsborg. Efter en solid prestation kunde laget vinna med hela 7–0.

Förra helgen vann Elfsborg på bortaplan mot nästjumbon GAIS, denna helg var det dags för tabelljumbon Åtvidabergs FF som haft en kämpig säsong. Endast åtta inspelade poäng på 24 matcher, men där laget faktiskt tagit mer poäng på bortaplan än hemma. För Elfsborgs del ville man börja bygga en segersvit, vilket man också gjorde efter en väl genomförd match.

Det blev rejäl målshow från Besfort Zeneli i denna match. Redan i fjärde minuten satte Zeneli in 1–0, vilket blev ett tungt mål för gästerna. När Jacob Ondrejka ökade till 2–0 i 18’ minuten gav det en otroligt stark ledning. Runt halvtimman spelad satte också Zeneli dit både 3–0 och 4–0, vilket fullbordade matchens hattrick.

Halvtidsresultatet skrevs till 4–0 men Elfsborg nöjde sig inte med det. I andra halvlek kunde Isaac Antonsson göra 5–0, Jacob Ondrejka 6–0 med sitt andra mål innan Endrit Kuttlovci punkterade till 7–0.

IF Elfsborg – Åtvidabergs FF 7–0 (4–0)

Mål: 1–0 Besfort Zeneli 4’, 2–0 Jacob Ondrejka 18’, 3–0 Besfort Zeneli 31’, 4–0 Besfort Zeneli 32’, 5–0 Isaac Antonsson 62’, 6–0 Jacob Ondrejka 69’, 7-0 Besfort Zeneli

Starelva: 1. Alex Rahm (mv), 31. Ludvig Målberg (mv), 4. Teodor Svensson, 5. Mattias Mannerstål, 6. Jacob Ondrejka, 7. Otto Vallentin, 8. Filip Gustafsson (K), 9. Kevin Strand, 10. Besfort Zeneli, 11. Isaac Antonsson, 12. Stefan Ceganjac, 13. Arvid Skantz, 15. Amer Jusic, 16. Filip Persson, 17. Theo Lind, 18. Hampus Hagvall, 20. Mohamed Adam, 21. Endrit Kutllovci