Vi Tillsammans-matchen

Varje år bjuder IF Elfsborg in aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon till att uppleva en allsvenska match för ett bra pris – vilket är både en härlig tradition och en möjlighet för alla ungdomslag i regionen att genomföra en rolig aktivitet tillsammans.

Nu är det äntligen dags igen – när IF Elfsborg tar emot IK Sirius söndagen den 18 september klockan 15:00 siktar vi på att fylla Knallelandsläktaren med aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar, syskon och andra gulsvarta för framtiden.

I år bjuder vi inte bara in föreningar till Knallelandsläktaren – utan även familjer och sällskap som vill ta del av gemenskapen, aktiviteterna och uppleva en allsvensk match till ett bra pris! 

Endast biljett

Under 18 år: 50 kr
Vuxen: 75 kr

Biljett & matpaket

Under 18 år: 110 kr (mat + biljett)
Vuxen: 135 kr (mat + biljett)

PROGRAM

13:30 – Knallelandsäktaren öppnar med aktivitetsområde. Hoppborgar, prickskytte, ansiktsmålning och massor av härliga aktiviteter och försäljning i samarbete med Bullseye, PARTAJ, Intersport med flera. Det kommer även finnas flera andra utställare med intressanta och roliga aktiviteter för våra besökare.
14:45 – Alla föreningsanslutna ungdomar får gå ett varv inne på planen på Borås Arena för att visa upp regionens breddverksamhet. Samling 30 minuter innan matchstart.
15:00 – Avspark där vi gemensamt hejar fram IF Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

 

 

ÖVRIGT

För frågor kring årets Vi Tillsammans-match mejla; medlem@elfsborg.se 
Vi ser gärna att varje förening samlar ihop alla sina lag och gör en gemensam biljettbeställning, men det finns även möjlighet att anmäla lagvis. För föreningar som kommer långväga finns bra möjligheter för bussparkering i närområdet.

Föreningsanmälan: Använd länken nedan

Privatperson: Anmäl ditt sällskap via länken nedan

Huvudpartners Officiella sportleverantörer