Ungdomens Dag

Varje år bjuder IF Elfsborg in aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar och syskon till att uppleva en allsvensk match för ett bra pris – vilket är både en härlig tradition och en möjlighet för alla ungdomslag i regionen att genomföra en rolig aktivitet tillsammans.

När IF Elfsborg tar emot Kalmar FF söndagen den 17 september klockan 17:30 fyller vi Borås Arena med aktiva idrottsungdomar, ledare, föräldrar, syskon och andra gulsvarta för framtiden.

Detta erbjudande riktas därför till alla föreningar och ungdomar i vår region, och är en chans att för en billig summa skapa en rolig aktivitet tillsammans.

Biljettpris

Under 18 år: 50 kr
Vuxen: 75 kr

PROGRAM

15:30 Läktaren öppnar med stort aktivitetsområde. Hoppborgar, prickskytte, ansiktsmålning och massor av härliga aktiviteter och försäljning i samarbete med Bullseye, PARTAJ, Intersport med flera. Det kommer finnas mat till försäljning, SISU har flertalet härliga aktiviteter och Guliganerna kommer ha en flaggmålningsverkstad på plats.

16:45 Alla föreningsanslutna ungdomar får gå ett varv inne på planen på Borås Arena för att visa upp regionens breddverksamhet. Samling 30 minuter innan matchstart.

17:30 Avspark där vi gemensamt hejar fram Elfsborg till seger med en stor ungdomsklack.

Boka som förening via länken nedan:

 

Huvudpartners