Frågor & svar Årskort

Jag vill förnya mitt årskort – hur gör jag?

Den 24 november kommer du att få ett mejl med information om ditt Årskort 2024. I mejlet hittar du instruktioner och en länk till biljettshopen där du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning/faktura via Klarna. Klicka på länken och logga in med mejladressen du senast angett vid köp av biljetter eller årskort tidigare. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”glömt lösenord” och få en återställningslänk skickad till dig. Om du inte längre använder mejladressen som finns i systemet, kontakta oss på biljetter@elfsborg.se för att uppdatera mejladressen i systemet och säkra inloggning.

När startar försäljningen av årskort?

Från och med den 24 november kan du köpa eller förnya ditt årskort via denna länk.

När måste jag senast förnya mitt årskort?

För att behålla den plats du haft tidigare behöver du förnya ditt årskort senast den 31 december 2023.

Vad ingår i mitt årskort?

Samtliga 15 hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna.
• Samtliga 13 hemmamatcher på Borås Arena i div 1 för damerna. (För info kommer ett kort för enbart damernas matcher släppas längre fram)
Svenska Cupen-matcher på Borås Arena (ej eventuell final) vid köp innan 31 december 2023. Vid matcher i Rydahallen gäller förtur för årskortsinnehavare om de 800 tillgängliga platserna.
• Förtur till Europamatcher till anpassat pris.
Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartners.
Möjlighet att skicka vidare din matchbiljett om du inte kan gå.

Vad kostar mitt årskort?

Inför 2024 har det skett en mindre prisökning vid förnyelse och nyköp av årskort. Du hittar priser och alla olika biljettyper längre upp på denna sida.

Vad tjänar jag på att förnya eller köpa mitt årskort innan 31/12?

Efter årets succé med matchtröjan kommer samma erbjudande ges till våra trogna årskortsinnehavare även säsongen 2024.

När du köper eller förnyar ditt årskort innan 31 december 2023 får du i samband med köpet möjligheten att göra följande tillval:

Matchtröjan 2024 för endast 399 kr (ord. pris. 799 kr). Junior: 299 kr (ord. pris 599 kr).

Du får sedan möjlighet att hämta ut din matchtröja när vi bjuder in till lanseringsevenemang på The Company senast i mars 2024. Kan du inte medverka då så finns matchtröjan att hämta senare i Intersports butik i Knalleland.

Svenska Cupen-matcher som spelas på Borås Arena (gäller ej eventuell final) ingår i ditt Årskort 2024 om du köper eller förnyar innan den 31 december. Vid matcher i Rydahallen gäller förtur för årskortsinnehavare om de 800 tillgängliga platserna.

Hur betalar jag för mitt årskort?

Du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning/faktura via Klarna. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att se vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här

Jag hade Årskort 2023 på sittplats men har inte fått information om att förnya till Årskort 2024 – vad gör jag?

Har du inte fått ett mejl om att förnya ditt årskort har vi förmodligen inte din e-postadress. Kontakta biljetter@elfsborg.se så hjälper vi dig vidare.

Jag vill ge bort ett årskort i julklapp

Är du ute efter en julklapp som ger glädje hela året så är årskortet 2024 ett perfekt alternativ. Beställ senast 7 december klockan 23:59 för att hinna få det fysiska årskortet skickat till dig i tid innan julafton.

Kommunikation via e-post

Observera att all kommunikation gällande ditt årskort sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med din beställning av årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss på biljetter@elfsborg.se om den skulle ändras under säsongen. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Frågor och service

Upplever du tekniska problem under köpprocessen av ditt årskort – kontakta AXS för support

Har du inte fått svar på din fråga om ditt årskort på den här sidan?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på biljetter@elfsborg.se

Huvudpartners