HÄRLIGA ELFSBORG SKA SES LIVE

ÅRSKORTSTYPER

Ordinarie Sittplats

Våra ordinarie sittplatser hittar du på de fyra innersta sektionerna mot mitten på Ålgårdsläktarens nedre etage (långsida).

Detta årskort passar dig som vill sitta bekvämt under matcherna med god sikt mot plan och flexibilitet genom möjligheten att välja mellan 2 olika priskategorier.

Familjeläktaren

Inför 2023 gör vi en nysatsning på vår Familjeläktare – som flyttar till sektion A1 på Sjuhäradsläktaren.

Denna typ av årskort är det perfekta alternativet för hela familjen, och erbjuder både grymma priser och flexibilitet genom att ha onumrerade stolar.

Läs mer om Familjeläktaren.

Gula Hörnan

Nyhet! Du hittar numera en aktiv sittplatssektion på P2 på Ålgårdsläktaren – Gula Hörnan.

Ett årskort på Gula Hörnan är det lätta valet för dig som fortfarande vill vara aktiv och heja fram di gule till ett bra pris, med närhet till stämningen på Elfsborgsläktaren och onumrerade platser.

Elfsborgsläktaren Ståplats

På Borås Arenas ena kortsida hittar du ståplatssektionen för våra hemmasupportrar – Elfsborgsläktaren.

Här ska du som vill sjunga med i ramsorna och uppleva den livliga stämningen och härliga gemenskapen på nära håll köpa ditt årskort.

Du som har ett medlemskap i Guliganerna och är över 18 år kan dessutom fram till årsskiftet säkra ditt årskort på Elfsborgsläktaren för 1000 kr – och för dig som är mellan 7-17 år finns årskortet Ungdom Guligan för 850 kr.

Läs mer om Elfsborgsläktaren.

SEKTIONER & PRISER

Guligan (Kräver medlemskap i Guliganerna)

Ordinarie: 1150 kr (1000 kr t.o.m. 31/12)
Ungdom/Senior*: 850 kr

Ståplats Elfsborgsläktaren

Ordinarie: 1850 kr
Ungdom/Senior*: 1050 kr

Sittplats kategori 1

Ordinarie: 3800 kr
Ungdom/Senior*: 2750 kr

Sittplats kategori 2

Ordinarie: 3100 kr
Ungdom/Senior*: 2190 kr

Sittplats Familjeläktaren

Ordinarie: 1900 kr
Ungdom: 700 kr

Sittplats Gula Hörnan

Ordinarie: 2500 kr
Ungdom/Senior*: 1800 kr

Rullstol

Ordinarie: 1850 kr
Ungdom/Senior*: 1050 kr

*Ungdom under 18 år och senior 65+

premie & fysiskt årskort

Som ett extra tack för att du som årskortsinnehavare är en trogen del av Elfsborgsgänget och förnyar eller köper ditt Årskort 2023 innan 31 december 2022 gäller följande.

När du köper eller förnyar ditt årskort innan 31 december 2022 får du i samband med köpet möjligheten att göra följande tillval:
Matchtröjan 2023 för endast 350 kr (ord. pris. 699 kr). (Barnstorlekar: 250 kr – ordinarie 499 kr)

Fysiskt årskort

Du som vill ha ett fysiskt årskort kommer inför säsongen 2023 även att kunna göra detta tillval. Samtliga fysiska kort kommer i år att postas till din angivna adress, och IF Elfsborg kommer alltså inte anordna några uthämtningstillfällen. Det är därför extra viktigt att du som väljer till ett fysiskt årskort anger rätt adress vid beställning.

Vid beställning av ett fysiskt årskort kommer det även att tillkomma en administrativ kostnad på 75 kr per kort.

Fysiska årskort kommer att postas i två omgångar, och följande gäller:

För leverans innan jul: Beställ ditt fysiska årskort senast 5 december 2022.
För leverans efter årsskiftet: Beställ ditt fysiska årskort senast 31 januari 2023.

ARENANYHETER 2023

Under året som gått har vi fått se en energi och glöd på Borås Arena. I med- och motgång har vår publik kommit till arenan för att stötta IF Elfsborg med sång och hejarop.

Elfsborgsläktaren har visat en särskilt stark positiv utveckling – och inför säsongen 2023 tar vi därför nya kliv med fokus på evenemanget och framför allt sittande publik på Borås Arena. Tillsammans ska vi skapa den bästa tänkbara gulsvarta stämningen på hela vår arena!

Till 2023 riktar vi en ökad uppmärksamhet mot liveupplevelsen och aktiviteter för hela familjen som gör att alla Elfsborgare och Boråsare ser framemot att stötta härliga Elfsborg på plats.

Vi satsar på en tätare stämning 2023

Publiken är viktig för stämningen under IF Elfsborgs matcher, och stödet som ges vet vi betyder mycket för laget på plan. För att vi ska kunna skapa en ännu tätare stämning och härlig inramning på Borås Arena under våra allsvenska hemmamatcher kommer IF Elfsborg att skärma av Ålgårdsläktarens övre etage. Detta innebär att det enbart kommer gå att köpa årskort på Ålgårdsläktarens nedre etage till säsongen 2023.

Denna ändring genomförs som ett ytterligare steg i föreningens arbete med publikrekrytering och förbättrad matchupplevelse. Vi har en förhoppning om att skapa ett högre tryck kring de platser som finns på arenans nedre etage. Detta syftar till att dels öka incitament att köpa Årskort 2023, dels bidra till tidigare lösbiljettköp inför våra allsvenska hemmamatcher. Tillsammans siktar vi mot en tätare stämning, bättre matchupplevelse och ett ökat biljettintresse. Vid behov kommer Ålgårdsläktarens övre etage att öppnas för lösbiljettförsäljning.

På Ålgårdsläktarens nedre etage kommer även några förändringar att ske. Först och främst kommer samtliga stolar att bytas ut till nya inför säsongen. Det kommer även att byggas två nya trappor med räcken, som delar sektionerna P1, O2, L2 och O1. Samtidigt kommer stolsraden närmast plan att tas bort med syfte att bredda gången längst fram. Detta kommer att förbättra framkomligheten för både våra besökare och personal.

Vi satsar på familjen 2023

Under säsongen som gått har vår Familjeläktare haft en positiv utveckling och inte bara varit fullsatt många gånger – utan även behövt utökas till ett flertal hemmamatcher.

Inför säsongen 2023 kommer vi att flytta vår Familjeläktare till sektion A1 på Sjuhäradsläktaren som ett led i vår vidare satsning på familjer. Med bättre ytor att nyttja innebär detta fler tillgängliga platser och ökade möjligheter till fler och roligare familjeaktiviteter i anslutning till IF Elfsborgs allsvenska matcherna.

Platserna på vår nya Familjeläktare kommer dessutom att vara onumrerade från 2023, vilket ökar flexibiliteten och gör det enklare för dig att exempelvis överlåta din biljett eller gå på match tillsammans med andra familjer eller vänner.

Vi satsar på en aktiv sittplats 2023

Inför säsongen 2023 lanserar vi en ny typ av årskort, tillika en aktiv sittplatssektion på arenan som vi kallar Gula Hörnan. Du hittar Gula Hörnan på sektion P2 på Ålgårdsläktaren, vilket innebär att du får en närhet till den pulserande stämningen på Elfsborgsläktaren och biljetter till ett grymt pris.

För att maximera gemenskapen kommer platserna på Gula Hörnan att vara onumrerade. Detta gör det lättare för dig och dina vänner att sitta tillsammans – oavsett om ni köper årskort, lösbiljett eller brukar gå på match i olika sällskap. Kanske hittar du även nya vänner på sektionen du vill sitta bredvid, vilket då är enkelt att lösa. Du kan även överlåta din biljett till någon annan.

Gula Hörnan är helt enkelt ett grymt alternativ för dig som vill dra med kompisgänget och fortfarande vara aktiv och heja fram di gule under matcherna!

Damlagskortet

Nytt inför säsongen 2023 är att du även kommer kunna köpa Damlagskortet. För dig som köper ett Årskort 2023 ingår både våra herr- och dammatcher på Borås Arena – men vill du enbart gå på damlagets matcher är Damlagskortet något för dig.

Damlagskortet kostar 400 kr, och för detta får du gå på samtliga damlagsmatcher 2023.

Önskar du fortfarande beställa ett damlagskort? maila medlem@elfsborg.se eller köp det på plats vid nästa match.

Försäljning av Årskort 2023

Biljettshopen på webben

Det enklaste och billigaste sättet att köpa ditt årskort är via vår biljettshop på webben. Där kan du i lugn och ro planera ditt besök på Borås Arena och du väljer själv var på arenan du vill sitta. Du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller faktura/delbetalning via Klarna

Ditt årskort levereras via e-post. Du kan sedan välja om du vill skriva ut det, eller om du vill ha det som digital biljett i din telefon.

Har du inte möjlighet att köpa via vår biljettshop kan du betala ditt årskort via vårt Bankgiro 5007-3543 eller Swish till 1231902899. Ange ditt namn och telefonnummer som referens.

FRÅGOR & SVAR

Jag vill förnya mitt årskort – hur gör jag?

Den 17 november kommer du att få ett mejl med information om ditt Årskort 2023. I mejlet hittar du instruktioner och en länk till biljettshopen där du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning/faktura via Klarna. Klicka på länken och logga in med mejladressen du senast angett vid köp av biljetter eller årskort tidigare. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”glömt lösenord” och få en återställningslänk skickad till dig. Om du inte längre använder mejladressen som finns i systemet, kontakta oss på biljetter@elfsborg.se för att uppdatera mejladressen i systemet och säkra inloggning.

När startar försäljningen av årskort?

Från och med den 17 november kan du köpa eller förnya ditt årskort via denna länk.

När måste jag senast förnya mitt årskort?

För att behålla den plats du haft tidigare behöver du förnya ditt årskort senast den 31 december 2022.

Vad ingår i mitt årskort?

Samtliga 15 hemmamatcher på Borås Arena i Allsvenskan för herrarna.
Samtliga hemmamatcher på Borås Arena för damerna.
Erbjudanden från IF Elfsborgs samarbetspartners.
Möjlighet att skicka vidare din matchbiljett om du inte kan gå.

Vad kostar mitt årskort?

Inför 2023 har det skett en mindre prisökning vid nyköp av årskort. Du hittar priser och alla olika biljettyper längre upp på denna sida.

Hur betalar jag för mitt årskort?

Du kan betala med kredit/betalkort, Swish, Internetbank, presentkort eller delbetalning/faktura via Klarna. Du kan använda Klarnas räknesnurra för att se vad din månadsavgift blir och se vilka avgifter som tillkommer. Läs mer om Klarnas villkor för delbetalning här

Jag hade Årskort 2022 på sittplats men har inte fått information om att förnya till Årskort 2023 – vad gör jag?

Har du inte fått ett mejl om att förnya ditt årskort har vi förmodligen inte din e-postadress. Kontakta biljetter@elfsborg.se så hjälper vi dig vidare.

Jag vill ge bort ett årskort i julklapp

Är du ute efter en julklapp som ger glädje hela året så är årskortet 2023 ett perfekt alternativ. Beställ senast 5 december klockan 23:59 för att hinna få det fysiska årskortet skickat till dig i tid innan julafton.

Kommunikation via e-post

Observera att all kommunikation gällande ditt årskort sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress i samband med din beställning av årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss på biljetter@elfsborg.se om den skulle ändras under säsongen. Saknar du en e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Frågor och service

Upplever du tekniska problem under köpprocessen av ditt årskort – kontakta AXS för support

Har du inte fått svar på din fråga om ditt årskort på den här sidan?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på biljetter@elfsborg.se

Huvudpartners Officiella sportleverantörer